FSSC 22000 Gıda Güvenliği Sistemi, tedarik zincirinde ISO temelli, güçlü ve uluslararası kabul görmüş bir denetim sistemi ve belgelendirme aracıdır. Mevcut ISO 22000, ISO 22003 ve sektörel ön gereksinim programları için teknik spesifikasyonlarını içerir.

FSSC 22000 İç Denetçi Eğitimi Amacı

FSSC 22000 İç Denetçi Eğitimi temel amacı; iç tetkikçilerin sorumluluklarının tanımlanarak, yönetim sisteminin etkin olarak sürdürülmesi ve geliştirilmesinde nasıl rol alacaklarının katılımcılara aktarılmasıdır. ISO 22000, ISO 22002-1 standart maddelerinin ve FSSC ilave gereksinimlerinin doğru yorumlanarak nasıl tetkik edilebileceğinin anlaşılmasını, tetkik sırasında ilgili dokümanların incelenerek ve kişilerle yapılan görüşmelerle doğru objektif kanıtların elde edilebilmesinin ve bulguların doğru sınıflandırılmasının öğrenilmesini sağlamaktır. Eğitimde standardın konuları, değerlendirme mantığı anlatılacaktır.

  • FSSC 22000 Sistemine Genel Bakış
  • Tetkik Nedir; Tetkikin Amacı
  • Tetkik Türleri, Tetkik Aşamaları
  • Tetkiki Planı Hazırlama
  • Soru Listeleri Oluşturma Metotları
  • Soru Sorma Teknikleri
  • Tetkik Kanıtı Elde Etme Yolları
  • Uygunsuzlukların Sınıflandırılması ve Uygunsuzluk İfadesinin Yazımı
  • Tetkik Raporu Hazırlama Ve Yazılan Uygunsuzlukların Takibi
  • Tetkikçi Özellikleri
    – Üst Yönetimin Taahhüdü
    – Gıda Güvenliği Planı- HACCP
    – Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi
    – Saha Standartları
    – Ürün Kontrolü
    – Proses Kontrolü
    – Personel Yönetimi

Eğitmen

Loading...
DQS Türkiye
Baş Denetçi
Eğitim içerikleri, aynı zamanda eğitim ve denetimleri gerçekleştiren Baş Denetçiler tarafından hazırlanırken, Blog içerikleri Baş Denetçiler ve DQS Mükemmeliyet Merkezlerinde uzun yıllar faaliyet göstermiş Uzman ve Araştırmacılar tarafından hazırlanmıştır.

FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Şeması İç Denetçi Eğitimi

Dil : Türkçe(Turkey)
Lokasyon Fiyat
Online/Yerinde
Firmaya özel teklifler
Online/Yerinde Firmaya özel teklifler Ön Kayıt