Çoğunlukla gıdaların kasıtlı olarak ikame edilmesi, yanlış etiketlenmesi, taklit edilmesiyle ortaya çıkan gıda tağşişi, yalnızca üretim süreçlerinizden değil, aynı zamanda kullanılan hammaddeler, bileşenler veya ambalajlardan da kaynaklanıyor olabilir.

Eğitimin Amacı

Bu eğitimde global standartların rehberliğinde; tağşiş azaltma planı, güvenlik açığı değerlendirmesi, risk değerlendirmesi, risk seviyeleri, tedarik zinciri ve tedarikçi güveni gibi konularda detaylı bilgi edinebilirsiniz.

  • Gıda tağşiş ve sahtecilik ifadelerinin tanımı
  • IFS/BRC standartlarının tağşiş ve sahtecilikle ilgili gereklilikleri
  • Güncel bilgilere ulaşılabilecek kaynaklar
  • Tağşiş zafiyet risk değerlendirilmesi metotları
  • Risk faktörleri ve kaynakları
  • Risk azaltma ve yönetme planlarının geliştirilmesi
  • Kontrol önlemleri

Eğitmen

Loading...
DQS Türkiye
Baş Denetçi
Eğitim içerikleri, aynı zamanda eğitim ve denetimleri gerçekleştiren Baş Denetçiler tarafından hazırlanırken, Blog içerikleri Baş Denetçiler ve DQS Mükemmeliyet Merkezlerinde uzun yıllar faaliyet göstermiş Uzman ve Araştırmacılar tarafından hazırlanmıştır.

IFS Tağşiş Kılavuzu Eğitimi

Dil : Türkçe(Turkey)
Lokasyon Fiyat
Online/Yerinde
Firmaya özel teklifler
Online/Yerinde Firmaya özel teklifler Ön Kayıt