ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Bilgilendirme Eğitimi

ISO 22000:2005 Eğitimi


Eğitimin Amacı

Bu eğitimde; ISO 22000 Standardının ne demek olduğu, hangi kuruluşların ISO 22000 Standardı alabileceği, standart gerekliliklerine uygun olarak sistem kurma çalışmalarına başlanılması için temel bilgilerin paylaşılması hedeflenmektedir. Eğitimde standardın konuları, değerlendirme mantığı anlatılacaktır.

 

Eğitimin İçeriği

  • ISO 22000 Gıda Güvenliği Standardının Hedefleri
  • ISO 22000 Standardına Uygun Sistem Kurmak İçin Temel Araçlar
  • ISO 22000 Sisteminin Kuruluşa Faydaları
  • ISO 22000 Standardını İşletmeler Neden Kurmalı ve Belgelendirmeli
  • Gıda Güvenliği ile İlgili Diğer Standartlar
  • Gıda Güvenliği Standartlarının Karşılaştırılması
  • ISO 22000 Standardına Göre Ürün Kapsamları
  • ISO 22000 Sertifikasyonuna Tabi Sektörler
  • ISO 22000 Standardına Göre Uygunsuzlukların Sınıflandırılması ve Tanımları
  • HACCP Prensipleri; Etkin ve Doğru bir HACCP Kurmak İçin Gerekli Şartlar
  • ISO 22000 Standart Maddeleri

– Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
– Yönetim Sorumluluğu
– Kaynak Yönetimi
– Güvenli Ürün Planlama ve Gerçekleştirme
– Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Geçerli Kılınması, Doğrulanması ve İyileştirilmesi

  • ISO 22000 Standardı Tetkik Kuralları

 

Teklif İsteyin

ISO 22000:2005 Eğitimi

Teklif İsteyin
iso 22000:2005 eğitimi