Kadınlara Özel BRC Food Ver.8 Semineri / 8 Mart 2019

BRC Food Ver.8 Gıda Güvenliği Global Standardı Semineri İçeriğiGıda Güvenliği Global Standardı

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun!

DQS olarak, tüm kadınları tebrik ediyor ve 8 Mart’ta kadınlara özel ücretsiz BRC Food Ver.8 Semineri sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Her yıl bu günü kutlamak, kadınlar için eşitlik ve özgürlüğün yanı sıra topluma katkılarını göstermek için yapılan çağrıdır. Kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve politik başarılarına saygı gösterilen bu günde, biz de çalışan kadınlara saygımızı sunmak istiyoruz.

Lütfen, ücretsiz seminerimize katılın ve birlikte kutlayalım!

  • BRC Food standardının versiyon 7 ve versiyon 8 baskılarında ana farklılıklar
  • BRC Food Sertifikasyonunun Faydaları
  • BRC Food Standardını İşletmeler Neden Kurmalı ve Belgelendirmeli
  • BRC Food Standardına Uygun Kapsam Belirlenmesi
  • Standartta yer alan Fundamental Clause-Temel Madde Tanımı
  • BRC Food Standardına Göre Uygunsuzlukların Sınıflandırılması ve Tanımları
  1. BRC Food Standardına Göre Sertifikasyon Dereceleri
  2. BRC Food Standart ver. 8 maddeleri
  • Üst Yönetimin Taahhüdü
  • Gıda Güvenliği Planı – HACCP
  • Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi
  • Saha Standartları
  • Ürün Kontrolü
  • Proses Kontrolü
  • Personel Yönetimi
  • Yüksek Risk, Yüksek Dikkat ve Ortam Koşullarında Yüksek Dikkat Üretim Risk Alanları

Eğitime katılan tüm katılımcılar, uluslararası geçerliliğe sahip olan BRC Food Rev.8 Eğitimi sertifikasını almaya hak kazanırlar.

BRC Food Ver.8 Gıda Güvenliği Global Standardının FaydalarıGıda Güvenliği Global Standardı

  • Gıda üreticileri için etkin bir gıda güvenliği ve kalite sisteminin kurulması
  • Yasal gerekliliklere uyumun daha doğru ve etkili bir şekilde sürdürülmesi
  • Parakendeciler ve diğer müşteriler için ürün gerekliliklerinin sağlanması
  • Müşteri olumsuz geri bildirimlerinin azaltılması
  • Sektörel gelişmelerin ve beklentilerin farkında olmak
  • Standartla ilgili bilincin arttırılması ve parallel müşteri denetimlerinde daha uygun bir sistem sunmak

BRC Food Ver.8 Gıda Güvenliği Global StandardıGıda Güvenliği Global Standardı

BRC Food Gıda Güvenliği Global Standardı 1998 yılında geliştirilmiş ve yayınlanmış ve gıda güvenliğindeki son gelişmelerin yansıtılması için belirli aralıklarla güncellenmiş ve şu anda dünya çapında bir kullanıma ulaşmıştır. Standart gıda üreticilerinin güvenli gıda üretimi ve müşteri gerekliliğinin karşılanması için ürün kalitesi yönetiminde yardım alabilecekleri bir kaynaktır. Gıda perakendecileri tarafından tedarikçilerinin yeteneklerini ölçmede bu standarda göre sertifika almak bir çok perakendeci, gıda hizmeti veren firma ve üreticiler tarafından dikkate alınmaktadır.

Standart yasal uyum ve müşterinin korunması ile ilgili yükümlülükleri yerine getirmek üzere gıda üreten kuruluş bünyesinde olması gereken güvenlik, kalite ve operasyonel kriterleri belirlemek üzere geliştirilmiştir. Standardın formatı ve içeriği, standardın gerekliliklerine göre –belgelendirme kuruluşu– yetkin bir üçüncü taraf tarafından kuruluşa ait işletmelerin, operasyon uygulamalarının ve prosedürlerin değerlendirilmesine imkan vermek üzere tasarlanmıştır.

Seminer Detayları

Eğitmenİpek Gülendam
Seminer Tarihi8 Mart 2019
Seminer Saati09:00 – 17:00
Seminer YeriCevahir Hotel İstanbul Asia
Seminer FiyatıÜcretsiz

BRC Food Versiyon 8 Semineri Başvuru FormuDetaylı bilgi ve ödeme yöntemleri hakkında bilgi almak için formu doldurmanız yeterli. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacağız.