BRC Food Ver.8 Gıda Güvenliği Bilgilendirme Eğitimi

Eğitim Tarihi13 - 14 Temmuz, 2020
Eğitim Süresi2 Gün
Eğitim YeriOnline (Webex)
Eğitim Fiyatı880 TL + KDV

TEMMUZ AYINA ÖZEL % 20 İNDİRİM

1 100 TL + KDV  880 TL + KDV

BRC Food Ver.8 Gıda Güvenliği Global Standardı Bilgilendirme Eğitiminin Amacı

Bu eğitimde; BRC Food Standardının yeni versiyonuna göre standardın ne demek olduğu, hangi kuruluşların BRC Food Standardı alabileceği,  standart gerekliliklerine uygun olarak sistem kurma çalışmalarına başlanılması için temel bilgilerin paylaşılması hedeflenmektedir. Eğitimde standardın konuları, değerlendirme mantığı anlatılacaktır.

BRC Food Ver.8 Gıda Güvenliği Global Standardı Bilgilendirme Eğitimi İçeriği

  • British Retail Consortium – İngiliz Parekendeciler Konsorsiyumun Tanıtımı
  • BRC Food- Gıda Güvenliği Global Standardı Tarihçesi ve Revizyon Geçmişi
  • BRC Food standardının versiyon 7 ve versiyon 8 baskılarında ana farklılıklar
  • BRC Food Sertifikasyonunun Faydaları
  • BRC Food Standardını İşletmeler Neden Kurmalı ve Belgelendirmeli
  • Gıda Güvenliği ile İlgili Diğer Standartlar
  • Gıda Güvenliği Standartlarının Karşılaştırılması
  • BRC Food-Gıda Güvenliği Global Standardına Göre Ürün Kategorileri
  • BRC Food Standardına Uygun Kapsam Belirlenmesi
  • Standartta yer alan Fundamental Clause-Temel Madde Tanımı
  • Standartta yer alan Statement of Intent-İyi Niyet Beyanı Tanımı
  • BRC Food Standardına Göre Uygunsuzlukların Sınıflandırılması ve Tanımları
  • BRC Food Standardına Göre Sertifikasyon Dereceleri
  • BRC Food Standardı ver.8 temel Kavramlar
  • BRC Food Standart ver. 8 maddeleri
  1. Üst Yönetimin Taahhüdü
  2.  Gıda Güvenliği Planı – HACCP
  3. Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi
  4. Saha Standartları
  5. Ürün Kontrolü
  6. Proses Kontrolü
  7. Personel Yönetimi
  8. Yüksek Risk, Yüksek Dikkat ve Ortam Koşullarında Yüksek Dikkat Üretim Risk Alanları
  • BRC Food Standardı Tetkik Protokolü, Tetkik Türleri

BRC Food Ver.8 Gıda Güvenliği Global Standardının Faydaları

  • Gıda üreticileri için etkin bir gıda güvenliği ve kalite sisteminin kurulması
  • Yasal gerekliliklere uyumun daha doğru ve etkili bir şekilde sürdürülmesi
  • Parakendeciler ve diğer müşteriler için ürün gerekliliklerinin sağlanması
  • Müşteri olumsuz geri bildirimlerinin azaltılması
  • Sektörel gelişmelerin ve beklentilerin farkında olmak
  • Standartla ilgili bilincin arttırılması ve parallel müşteri denetimlerinde daha uygun bir sistem sunmak

Eğitim Programı

  • 9:30 AM — 12:30 PM
    Webex Cisco
    Eğitim
  • 12:30 PM — 1:30 PM
    Öğlen Molası
  • 1:30 PM — 5:30 PM
    Webex Cisco
    Eğitim
  • 9:30 AM — 12:30 PM
    Webex Cisco
    Eğitim
  • 12:30 PM — 1:30 PM
    Öğlen Molası
  • 1:30 PM — 5:30 PM
    Webex Cisco
    Eğitim

Katılımcılar

Eğitime katılan tüm katılımcılar, uluslararası geçerliliğe sahip BRC Food Rev.8 eğitimi sertifikasını almaya hak kazanırlar.

Başvuru Formu