Gıda Alerjen Yönetimi Eğitimi

Eğitim Tarihi22 Ocak, 2021
Eğitim Süresi1 Gün
Eğitim YeriOnline (Microsoft Teams)
Eğitim Fiyatı500 TL + KDV

Gıda Alerjen Yönetimi Eğitiminin Amacı

Bu eğitim, katılımcılara gıda alerjenlerinin ve intoleranslarının tanıtılarak gıda güvenliği sistemlerinin içerisinde alerjen yönetiminin uygulama ilkelerinin neler olduğunu, ilgili mevzuat düzenlemelerini, BRCGC Food, IFS Food, FSSC 22000 ve ISO 22000 programları kapsamında sistemin nasıl işlediğini, risklerin nasıl yönetildiğini ve etiketleme/ ambalajlama konusunda nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatmayı hedefler.


Gıda Alerjen Yönetimi Eğitiminin İçeriği

Gıda Alerjen Yönetimi Eğitiminin Faydaları

Gıda endüstrisi genelinde gıda alerjenleri ve intoleransları konusunda, uluslararası gıda güvenliği yönetim sistemlerinin (BRC Food, IFS Food, FSSC 22000) gerekliliklerine hakim olmayı ve alerjen risk yönetimi konusunda profesyonel bir bakış açısı kazanmayı sağlayacaktır. Bu bakış açısı, gıda zincirinin tüm halkalarında, alerjenlerin nasıl kontrol edileceği ve ürüne çapraz kontaminasyonun engellenmesi konularında bilinç kazanmayı ve tüketici için güvenli gıda üretimini sağlayacaktır.


Online Sertifikanıza buradan ulaşın!

Başvuru Formu

Yaklaşan Eğitimler