Gıda Hijyeni Eğitimi

Gıda Hijyeni Eğitiminin Amacı

  • Gıda zehirlenmeleri gibi gıda kaynaklı hastalıklar ve bunlara neden olan mikroorganizmalar,
  • Gıda işletmelerinde yürütülmesi gereken hjjyen ve sanitasyon faaliyetleri,
  • Hijyen ve sanitasyon uygulamalarında kullanılan kimyasallar,
  • Gıda işletmelerindeki Gıda hijyeni ile ilgili ön gereksinim programları
  • Hijyen faaliyetlerinin etkinliğinin değerlendirilmesi gibi konular hakkında bilgilendirmektir.

Gıda Hijyeni Eğitiminin İçeriği

  • Temizlik, Sanitasyon, Dezenfeksiyon
  • Gıda Zehirlenmeleri
  • Mikroorganizmaların Bulaşma Kaynakları
  • Patojen Mikroorganizmalar
  • Gıda Hijyeni İçin Ön Gereksinim Programları
  • Çapraz Kontaminasyonun Önlenmesi
  • Temizlik& Sanitasyon Kimyasalları Ve Aletleri
  • Temizlik Ve Sanitasyon Programları
  • CIP
  • Temizlik Kimyasalları/Dezenfektanlar
  • Ortam İzleme (Environmental Monitoring)

Gıda Hijyeni Eğitiminin Faydaları

  • Gıda üreten ve depolayan kuruluşlar için çalışanların gıda hijyenini sağlayabilecek ve etkin bir şekilde sürdürebilecek bilgi düzeyine ulaşmasını,
  • GFSI onaylı global standartlar olan BRC, IFS ve FSSC 22000 standartlarının gıda hijyeni konusuna bakış açısının ve gıda hijyeni ile bağlantılı iyi üretim uygulamalarının net şekilde anlaşılmasını sağlayacaktır.

Eğitime Kalan Gün

Eğitime Kalan Gün

Eğitim Detayları

Eğitim Tarihi27 Mayıs, 2020
Eğitim Süresi1 Gün
Eğitim YeriOnline (Webex)
Eğitim Fiyatı325 TL + KDV

Mayıs ayına özel % 35 indirim

500 TL + KDV  325 TL + KDV

  • 9:30 AM — 12:30 PM
    Webex Cisco
    Eğitim
  • 12:30 PM — 1:30 PM
    Öğlen Molası
  • 1:30 PM — 5:30 PM
    Webex Cisco
    Eğitim

Başvuru Formu

Yaklaşan Eğitimler